kejsi

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Farebné trendy na jeseň

Leto, ktoré sa nieslo v znamení farebnej explózie sa pomaly ale isto končí. Nenechajte si však pokaziť náladu a pozrite sa spolu s nami, čo pre nás pripravila pani jeseň v tohtoročnej sezóne.
Zemité tóny
Ak na jeseň trpíte depresívnou náladou a smútite za letom, farby vám zrejme nepomôžu. Každopádne nie vtedy, ak sa chcete držať najnovších trendov z Paríža, Milána, New Yorku, či Londýna. Túto sezónu sa zrejme dizajnéri medzi sebou dohodli a do svojich kolekcií zaradili takmer výlučne čiernu, tmavohnedú, šedú, béžovú a bielu.

Farebné výnimky
Tými sú šarlátová červená a tavomodrá. Či kabáty, kostými, športové oblečenie, večerné šaty, všetko je túto jeseň, čo sa farieb týka, striktne nalinkované. Po rozmarnom lete je zrejme čas vrátiť sa opäť do reality a do bežného života. A svetoví dizajnéri nám to aj patrične dávajú najavo svojimi miestami až fádnymi kolekciami.

Nutné osvieženie
Aby jeseň nebola taká fádka, oživenie nám poskytnú doplnky, ktoré môžu byť aj priamo na oblečení. Mimoriadne IN sú túto sezónu kamienky tých najrôznejších farieb, našité napráklad na tunike, pulóvriku, saku, alebo kabátiku. Ak však na také niečo nemáte odvahu, zaobstarajte si tony bižutérie, ktorá príjemne osvieži jednofarebné oblečenie.

Džínsy nadovšetko
Módnemu svetu kraľujú už desaťročia a inak tomu nebude ani túto jeseň. Pritom sa nemusíte obmedziť len na džínsy, ale kľudne siahnite po korzetoch z džínsoviny. Tie však nie sú určené do práce, ale na párty v niečom podobnom určite zažiarite. Ďalšou výhodou džínsoviny je takmer nepopísateľné pohodlie, ktoré nám poskyujú.

Na záver snáď ostáva svetovým dizajnérom už len poďakovať, že nám svojimi kolekciami dovolia zahrať sa na „dospeláčky“ v serióznom oblečení.

Somarinky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014