kejsi

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Letná romantická móda

Či chcete alebo nie, leto sa odjakživa spája s romantikou. Ponúka totiž mnoho príležitostí na prežitie romantických chvíľ - na večierku, na prechádzke v prírode, v zákutiach mesta, na pikniku... a s tým všetkým súvisí aj romantická móda. Vy si vyberte príležitosť, kam chcete ísť romanticky oblečená a nechajte sa inšpirovať našimi nápadmi.
Na večierok
Chystáte sa na záhradnú párty alebo na oslavu narodenín? Popusťte uzdu svojej fantázii a prekvapte nápaditým modelom. Ak chcete byť romantická, klasickú čiernu na chvíľu odložte bokom. Šaty, topy, sukne či nohavice voľte v jemnejších odtieňoch ružovej, žltej a pistáciovej doplnené veselými letnými vzormi z ľahkého materiálu. Zvodne a romanticky pôsobia ramienka, volány, odhalené ramená a chrbát. Dobre sa dopĺňajú do zlata ladenými lesklými doplnkami a sandálmi.

Do mesta
Rozhodli ste sa, že si dáte malú prechádzku po meste? Večerné mesto so zákutiami v úzkych uličkách s malými útulnými kaviarničkami dodáva tú správnu romantickú atmosféru. A čo na seba? Ak nefandíte ružovej, skúste romantické odtiene lososovej skombinované s červenými alebo purpurovými tónmi. Budete vyzerať elegantne a vyhnete sa efektu cukrovej pralinky. Ako doplnok môžete použiť šatku z padavého materiálu, letnú vzorovanú tašku, prípadne netradičnú sponu do vlasov s romantickým námetom, napr. v podobe kvietku.

V prírode
K pikniku alebo k prechádzke pri vode sa hodí športovejšie oblečenie. Romanticky zladenou budete určite s pomocou námorníckych námetov, pásikov a doplnkov. Biela, námornícka modrá a červená farba so vzormi pásikov z vás spraví magnet na obdivné pohľady. Oblečenie doplňte pohodlnými bielymi alebo červenými látkovými teniskami a športovou taškou – spoločne dokážu divy!

Na doma
Aj doma by sme mali dať priestor romantickej móde. Sedieť s pohárom vína pri sviečkach sa dá síce aj v teplákoch, ale istotne to nemá s romantikou veľa spoločné. Pre svoj lepší (romantický) pocit zvoľte letné vzdušné župany, saténové kimoná, krátke košieľky, čipkované negližé... Farba môže byť ľubovoľná a môže byť doplnená vzormi k danej príležitosti – srdiečka, kvetinky, drobné výšivky alebo nápaditá čipka dodá domácemu oblečeniu ten správny romantický šmrnc.     

Nechali ste sa inšpirovať našou romantickou módou? Nezabudnite však na jeden dôležitý doplnok, ktorý síce nikde nekúpite, ale dodá (nielen) oblečeniu tú správnu pridanú hodnotu. Je to vaša letná romantická nálada a rozžiarený úsmev...  

Somarinky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014