kejsi

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prečo mi už nehovorí, že ma miluje?

Všimli ste si, že vám parter už tak často nehovorí, že vás miluje? Túto „drobnosť“ človek zaregistruje väčšinou až po dlhšej dobe, a hlavne vtedy, keď mu tá jednoduchá veta akosi začne chýbať. Vytratila sa z vášho vzťahu láska, alebo ste si len odvykli vyjadrovať ju slovne?
Je len prirodzené, že vo vzťahu medzi dvoma dospelými ľuďmi berieme isté veci už ako bežné a automatické. Partner, s ktorým žijeme nás určite miluje, veď inak by s nami nebol. Aká priamočiara logika, však? Možno je všetko inak.


Čas na lásku
Každodennosť vie byť veľmi ubíjajúca. Viete, že sa večer opäť doma stretnete, strávite koniec dňa obvyklými činnosťami a nakoniec spolu uľahnete do postele a unavení sa vyberiete do ríše snov, aby ste druhý deň ráno mohli plní energie bežať za svojimi povinnosťami. Isto, sú chvíle, kedy sa venujete naplno jeden druhému, milujete sa, ale koľko je takýchto okamžikov do týždňa? Ako často si dokážete nájsť čas len sami pre seba a vyjadriť si lásku?

Muži v počiatkoch zamilovanosti radi opakujú žene, že ju veľmi milujú. Šepkajú tieto slovíčka nežne do ucha a tešia partnerku otvoreným vyjadrením svojich citov. Avšak ako vzťah pokračuje, stáva sa nám láska čímsi automatickým, partner zovšednie a ani tie motýle v bruchu sa už neobjavujú tak často, alebo zmiznú úplne.

Činy a slová
A práve túto všednosť vie kedykoľvek narušiť a láskyplné pocity obnoviť práve tá jednoduchá veta – milujem ťa. Samozrejme, ak za ňou skutočne tento hlboký cit stojí, a ak to isté cíti aj druhá strana. Lásku možno vyjadriť mnohými spôsobmi a mala by byť prítomná hlavne v našom konaní, ale nikdy by sme nemali zabúdať vyjadrovať ju slovne.

Je pravda, že my ženy veľmi rady počujeme z úst mužov toto nádherné, jednoduché a hlboké vyznanie, a je pre nás ľahšie ho partnerovi povedať, zatiaľ čo niektorí muži vedia byť časom na tieto „jednoduché“ radosti dosť skúpi. Možno im ani nenapadne, že svojím mlčaním vzťah o čosi významné ochudobňujú. Horšie však je, ak sa okrem vety milujem ťa, vytratí aj láska.

Magická veta
Pobozkajte dnes večer svojho partnera a povedzte mu, že ho milujete. A že by ste tieto slová rady počuli aj z jeho úst častejšie. Ak vás skutočne miluje, iste vás opäť rád poteší týmito dvoma magickými slovkami.

Somarinky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014