kejsi

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako zbaliť chlapca svojích snov

Úsmev

Pusa od ucha k uchu je stále lepšia ako namrzený pohľad na špičky tvojich topánok.


Prvý krok

Jasne, páni sú predsa skúsení ,baliči", čo to majú na háku. Ale keď dôjde na oslovenie vytúženého objektu, bývajú stratení. Kočka, ktorá je natoľko sebavedomá, že urobí prvý krok, ich okamžite dostane.


Vytiahni sa

Sleduj ho, ako hrá futbal, a hlavne si daj záležať, aby si nevyzerala ako totálne znudená roštenka. Ako oddaná obdivovateľka na svojho brankára zapôsobíš!


Načúvanie

Šok! Nezáleží, ako veľmi ťa má rád. Jeho najobľúbenejšia téma je (takmer) zakaždým on sám! Takže... Rande stráviš trpezlivým počúvaním o jeho jedinečnosti (a budeš chcieť vedieť viac a viac...), on sa rozlúči s pocitom kráľa a... s presvedčením, že si skrátka úžasná. Takí sú. Fakt!


Vysielaj erotické signály

Pokiaľ mu chceš niečo povedať, skús svoje slová vyjadriť myšlienkami. V duchu si opakuj slová, ktoré by si mu rada oznámila. Ak je spirituálne aspoň trochu ,hore‘, ucíti príval tvojej energie. Zároveň ťa taká akcia pripraví na následný slovný kontakt.


Vyskúšaj silu sugescie

"Hovor o veciach, ktoré miluješ, zatiaľ čo sa dotýkaš jeho ramena - uvedomí si význam slova milovať a spojí si ho s vami dvoma," tvrdí hypnotizér a psychológ Martin Skuhrovský.


Rob to ako mačka

"Mačky sú od prírody komunikatívne a dokážu s ľuďmi manipulovať - môžu tiež vysielať túžobné signály plné lásky bez jediného slovíčka," hovorí Jitka Janešová, špecialistka na neverbálnu komunikáciu. "Sleduj, ako sa mačke rozšíria zorničky, keď ťa vidí. Dáva ti tým najavo, že si jej milovaná panička..., alebo aspoň, že stojíš blízko lákavej konzervy s tuniakom :)."


"Chalani milujú lichôtky,"

odhadzuje ostych Rasťo. "Ale skôr ako ,mám ťa rada‘ alebo ,milujem ťa‘ nám uvádzajte konkrétne príklady. Myslím tým napríklad ,s tebou je fakt sranda‘ alebo ,tebe to páli‘ a pod." My len dodávame: nepúšťaj uzdu svojej fantázii, keď má tvoj chalan okolo svojich kamošov.


Nechaj ho vyhrať

V hádke, v boji, v kartách, v čomkoľvek. Občas ťa to nezabije :-). Každému típkovi to urobí dobre.


Blbnutie s vlasmi

Starý trik - účinnosť nesmrteľná. Pohrávanie sa s vlasmi a ich krútenie je výhradne dievčenská záležitosť, ktorú nevedomky milujú. Pripomína im typický rozdiel medzi chlapcom (hippíci prepáčia) a dievčaťom - aké roztomilé!


Buď pozitívna!

Nikto nemá rád negativistky, čo stále niekomu odporujú. Nikto ťa nenavádza, aby si ako sliepka svojho milovaného neustále hlasno obdivovala, ale raz za čas pred svojím dlháňom prehodiť ,mám rada vysokých chlapov‘ vôbec nezaškodí :-)... Keď sa tvoj chlapec cíti viditeľne zle, zahraj sa na utešiteľku a povzbuď ho!


Neschovávaj svoje city za sexuálnu žiadostivosť

Chalani poznajú rozdiel medzi fyzickým zvádzaním a zamilovaným flirtovaním. Neustále dotýkanie a ohmatávanie okolitých borcov, sústavne vypadávajúce ňadrá a tangáče derúce sa bez námahy z nohavíc von môžu (prekvapivo) vyvolať dojem, že jediné, o čo ti ide, je poriadny zápas v posteli. Nemôžeš sa potom diviť, že sa romantická prechádzka jarnou nocou nekoná...


Daruj mu autíčko

Najlepšie angličák. Uvidíš, čoho sa dočkáš. Pokiaľ máš pocit, že minifáro nie je to pravé orechové, skús to s iným darčekom - vypáleným CD, lístkom do kina.


Posuň vašu harmóniu ďalej

Opri sa čelom o jeho čelo. Je to známka najvyššej dôvery, porozumenia a intimity. Len nech to veľmi nebolí :-).


Podeľte sa ako brat s bratom!

Ako inak si dokázať vzájomnú náklonnosť, než tak, že sa s ním láskyplne podelíš o obľúbený zmrzlinový pohár alebo kokteil :)?


Maj sa rada

a tvoje pozitívne vibrácie ho čoskoro dostanú. Najdôležitejšie flirtovacie pravidlo je byť sama so sebou spokojná - a tým pádom spôsobiť, že aj tvoj náprotivok sa bude cítiť ako King Kong.


Až sa nabudúce

budete držať za ruku a dívať sa na západ slnka, prepleť jeho prsty so svojimi. Taká motanica poskytne vašim rukám maximálny kontakt. Navyše je to veeeeeľmi potvrdzujúce gesto, že medzi vami je niečo hlbšie :-).


Somarinky | stály odkaz

Komentáre

  1. :-)))
    ozaj zabavne citanie to bolo :-))))))
    publikované: 12.07.2006 21:08:52 | autor: neznama (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. no zbohom...
    ... baby robte colovek, len sa neriadte takymito zvastami ...
    publikované: 13.07.2006 14:03:39 | autor: effff (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. hmmm.....
    hmmm.. podla mna to neplati.. pretoze na kazdeho chalana zaberie nieco ine.. a zalezi aj na tom ci sa mu ta baba vzhladovo paci ci nie....
    publikované: 01.01.2007 22:12:39 | autor: aisha (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Xi
    Tak to teda bola riadna volovina...
    publikované: 02.01.2007 19:20:28 | autor: kacica (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. BOZE MOJ
    nejde o tie blbosti co tu pisete ked sa chalan doteba zaluby nepotrebujes ziadne rady...ked ta neluby skoda ti tych rad ....mozno inokedy...
    publikované: 29.07.2007 00:50:33 | autor: kajke_xXx (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. STRACH A HRUUUUUZA
    ludiiaaaaaa sa uvedomte! zaujimam sa o psychologiu a hovorim vam tu, ze jedine, co je tu pravdive, je to so zrenickami... no aj tak vam je to na prd, ked zrenicky neviete ovladat! sa uvedomte!
    publikované: 23.11.2007 20:57:02 | autor: URANUS (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. be quite
    joj ale neeeeeeeee nepocuvajte tu nikoho..je dzive a jasne ze to nezabera na kazdeho ale je to tak...ked je proste dievca sebavedome a aj ona urobi prvi krok a nie je ticha nemoze nic pokazit a staci sa len usmievat a drzat sa timito pravidlami.......ale je zas pravda ze ked sa mu dievca vyzorovo nepaci tak asi laska nebude lebo taki su nasi chalani....ale moze byt to aspon kamošstvo ked je milaaaaa a cool
    publikované: 28.12.2007 14:16:42 | autor: cmukiss_1 (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. dačo je pravda
    Ja tiez tomu bohvie ako neverim,ale to stymi vlasmi vazne funguje.Ale netocte a nehrajte sa s nimi moc casto,lebo si budu mysliet ze mas vsi
    publikované: 15.06.2008 14:26:37 | autor: juliandzela (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. booze
    to je veelka somarina
    publikované: 31.12.2008 22:16:01 | autor: lucka (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. hmm...
    ja nwm ale podla mna je to dobree pre babu lebo su aj taky chalani ktory sa hambia a wtedy diewca musi urobit tieto kroky ...
    publikované: 15.01.2009 19:35:22 | autor: justin (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. láska
    podla mna večšinou trikov na chalanov zabera

    publikované: 19.02.2009 20:30:28 | autor: aneta (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. náhodou
    podla mna to plati. aj tak by som chcela viac rad na mail livnka10@centrum.sk diki budem rada
    publikované: 17.03.2011 18:09:28 | autor: lejla (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. hmmm,
    =Pusa od ucha k uchu =len aby niekto v ňom nevidel kŕč
    =Prvý krok=nie všetko prvé aj prvým ostane
    ==Taká motanica==v tvojom veku je prípustná a zrnko pravdy si popísala. chcela by som vedieť, čo na toto tvoje popísané povieš o 10 rokov

    publikované: 17.03.2011 19:59:43 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  14. Omg
    Hmmmm...
    publikované: 02.04.2011 20:13:59 | autor: Biby (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Vážne??
    Mám kamaráta.. viem že po sebe ideme ale nikto to nevie povedať.... najviac ma štve že huli ale ked som mu to minule povedala dal mi pusu na líce a usmial sa..... už sme spolu raz spali a olizovali sa ale nechceme vzťah... sem tam si zaje*ať neni zlééé baby a nepočúvajte tieto blbé rady.... riadte sa sdami sebou a budte sami sebou to na chlapcou zaberá najviac... a zmierte sa s tím že ked vás nemá rád taku aká ste tak sa nemente lebo budete to lutovať... PS: SEX nebolí ak ho chcete a je z lásky
    publikované: 24.06.2011 10:11:05 | autor: fdarluš (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. noooooo
    to s tými vlasmi naozaj funguje, ale čelo na čelo? to keby som urobila... tu radu prosim nepočuvajte ani tie ostatne. chlapci maju radi ked si ich nevsimeťe
    publikované: 28.08.2011 15:08:19 | autor: bia (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. wuaw
    Wuaw fakt super blog a vy ostatne ona tu nepíše že ked to budete robiť že vam každý padne k noham ale preto ich tu je viac lebo na každeho može napr jedna vec takže radšej budte ticho ja som hladala uplne všade a konečne som našla tuto super stranku kde je aj niečo ine než usmej sa nanho :) čiže fakt super blog :)
    publikované: 27.10.2011 17:58:28 | autor: Aňa (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. Otázka
    Ešte jedna vec.. kedy je asi chalan tak povedala by som že zrelý na nejaký vzťah ? :) lebo podla mna nie každemu dojde o čo ide babe a kusok sa bojím že to tak dopadne i s jedným ktorý sa mi páči .. :( Ďakujem za odpovede :D
    publikované: 18.11.2011 16:47:42 | autor: Kami (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. mozno
    neskusala som to este ale dufam ze to zabere
    publikované: 22.11.2011 18:05:04 | autor: miska (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. I love secret
    Ľudia ja som neviem ako zbalila chalany, ale podla mna za to može Secret... www.thesecret.tv pochopte to! žiadajte, verte, príjmajte!
    publikované: 28.12.2011 19:49:39 | autor: Siuzííí (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. máš na mysli
    ľudské sekréty ?
    ale načo akurát tie treba žiadať, veriť a prijímať
    publikované: 28.12.2011 20:25:23 | autor: adalbert (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. OOO
    Krútenie a hranie sa s pramienkom vlasov je tááá najväčšia blbosť na svete! Nikdy to nevíde. Jedine čo zaberie s vlasmi je keď si ich prehrabneme. Každý chalan si váš všimne. A pokiaľ sa mu zapáčite tak z vás nespustí oči.... (Mám to overené)
    publikované: 30.12.2011 13:24:41 | autor: LEna (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. Bože
    Taká blbosť nezaberá to na každého chalana a každý vie,že pozeraním sa naň ho dostane stres a niektorým stačí iba bozk a už je tvoj.
    publikované: 30.12.2011 16:55:51 | autor: Barbora (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. pozeraním sa
    ho dostaneš do stresu a bozkávaním ho do stresu už nedostaneš ?
    osobne mi prehrabávanie vo vlasoch nijako pozornosť neťahá

    a sebavedomé vtieranie sa žien mužom na mňa pôsobí matrónskymi sklonmi
    stačí si všímať, že z tých žien sa aj stávajú matróny real
    publikované: 30.12.2011 18:42:40 | autor: adalbert (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. ako mam zbaliť starši ročnik?
    Moj chlapec sa somnou rozišiel lebo zbadal že sa bozkavam z inim a teraz som stratila oboch.A neviem ako teraz vlastna čo mam robiť
    publikované: 07.01.2012 22:11:01 | autor: vika (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. a prečože
    je už stratený aj ten iný. mu vadilo
    že bol videný ?

    sa netráp niičím a nikým

    http://www.youtube.com/watch?v=0QM1QdRpFxU





    publikované: 08.01.2012 00:02:28 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. a ty si
    18-ročný výkvet alebo si tiež starší ročník ?
    publikované: 08.01.2012 10:44:48 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. Chlapec
    vika píšeš o chlapcovi a hneď nato o staršom ročníku
    sa to nejako vylučuje
    publikované: 08.01.2012 12:48:48 | autor: adalbert (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. možno má
    už chlapca teenagera dosť a preto chce starší ročník
    publikované: 08.01.2012 13:43:12 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. heh
    musis mat dvoch chalanov s tym s ktorym sa mozes rozpravat a toho o kom mozes rozpravat
    publikované: 31.01.2012 18:27:59 | autor: Titkua (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Pomoc
    Ale ja neviem ako mám spoznať chalana v škole su neni chalani vôbec pekní a akí su bikeri vôbec neviem akú majú povahu nepoznam ani jedného prosím :)
    publikované: 05.02.2012 18:38:44 | autor: Noooo (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. chalani
    Som štvrtáčka na základnej a páči sa mi pekný chlapec a on si ma ani nevšimne. :-(
    publikované: 09.03.2012 18:52:26 | autor: Barborka Kofčáková (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. Barborka Kofčáková
    Som štvrtáčka na základnej a páči sa mi pekný chlapec a on si ma ani nevšimne. :-(
    publikované: 09.03.2012 18:54:33 | autor: Barborka Kofčáková (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. heeeej
    to je riadna volovina !!!! ja som to ukazala mojej kamoške ktora sa vo vzťahoch vizna a povedala ze to je uplna blbosť !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    publikované: 15.03.2012 17:35:24 | autor: ddd (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. okey
    podla mna je to dobré, vzskušam to na jednom do koho som
    publikované: 16.03.2012 19:30:27 | autor: danulka (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. noooooooooo"""""""""""""""
    na zbalenie chalana baba nepotrebuje rad ale aby preskocila iskra tokeze radyyyyyyyyyyyyy su na nic
    publikované: 05.04.2012 17:19:55 | autor: nanna (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. :)
    skusim to na svojom idolovi
    publikované: 09.04.2012 22:52:39 | autor: emma (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. no....
    Páči sa mi chlapec zo školy máme obaja 9 a chodíme do 3 triedy na Zš.Mám ho aj na fb v priateloch a neviem očom by sa hodila konverzácia aj spolu sedíme páči sa mi od 1 triedy
    To čo namna robí:1.Pozerá sa namna,robí mi zle vylieva na mna vodu (rukmi),Ukazuje mi ako vie vymalovavat,Aj sa mi vychvaluje,hovori my o sebe,Robi zle spoluzacke ktora je jeho rodina ci budem ziarlyt,Pyta sa na mna.Je dobry vo futbale. Radu my poslite na 08tereza08@seznam.cz PROSIMM
    publikované: 10.05.2012 18:52:35 | autor: Pomoc! (Terka) (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. ..........
    ja by som sa stýmto neriadila:D je to blbosť
    publikované: 01.02.2013 18:35:56 | autor: Paťka (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. rada
    viete co som v 3.b a paci sa mi moj spoluziak viktor su priecky:nevsima si ta,kamarati,naj.kamarati,milenci.tak ja som sa zatial dostala na priecku kamarati ale on sa zalieca do kazdej z dievcat ale neviem ci sa mu pacim mam zlatove vlasi tvar ako hermiona z herryho potera poradte mi co mam robit som zuuuufala
    publikované: 08.03.2013 17:10:26 | autor: WEWA (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. ADAM
    on je deviatak. ja siedmacka. raz som kamoske povedala ze sa mi paci a povedala mu to... oodftedy sa na mna pozera usmieva a robi mi smiesne ksichty.... Chcem snim chodit a on so mnou by chodil keby mam vecsiu rit.... stal mu na nu kuka a pomali nahadzuje usmeev ked ide okoli mijej triedy pozera sa na mna.radu mi posli te na : majklscofield1@centrum.sk
    publikované: 18.10.2013 22:11:30 | autor: Simona (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. -
    Ježiš ľudia... Toto je totálne trápne. :) Chlapca máte zaujať tým že budete prirodzená . Nieje žiaden návod na to aby ste ho zaujali -.- ... :) Preto ak sa radi smejete smejte sa ,ak máte radi futbal hrajte ho. Robte to čo chcete robiť . :)
    publikované: 05.11.2013 17:03:50 | autor: Nika (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. eee
    No. Ja som to tak spravila. Boli sme super pár :-). Ale moja najlepšia kamoška mi ho zobrala. Tak čo radite teraz?
    publikované: 10.02.2014 02:03:22 | autor: mima (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. moj pato
    Nanho teda nic nezabralo a ja mam svoj vlastny postup: rozpravajte sa s nim
    Nezabudnite na jeho narodeniny(dajte mu to co ma najradsej)
    Pomozte mu s ulohami ,dou cujte ho ,pomozte mu s projektom. potom vas bude brat ako super kamosku a neskor za svoju vysnenu lasku no pozor davaju to najavom skutovanim a bitim dievcat:-) a inac toto vsetko si prekopirovala z webu mojej kamaratky jej web sa vola 16 trikov ako zbalit calana
    publikované: 16.03.2014 11:45:29 | autor: ja (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. ??
    tato stranka je uplna hovadina ,dievcata robte vsetko le toto nie :)
    publikované: 01.07.2014 13:28:34 | autor: ? (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. takúto blbosť. . .
    Som dlho nečítala prvý krok? Baba? Fakt nie proste riadila by som sa tým očný kontakt a milý úsmev taký prirodzený :) mám to odskúšané vždy to zabralo no ja nie som z tých čo sa hanbia :)
    publikované: 04.07.2014 03:51:24 | autor: haha (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. hmm ??
    cawte paci sa mi moj spoluziak a neviem co robit cez zimu to bolo v poho chodili sme spolu lyzovat a chvalil ma ze mi to ide ja som sa este len zacinala ucit no a dalej potom mi volal ci sa nemoze prist pohrat so zajacom a to bolo zvlastne mala som ho polroka a nikdy sa unho taky zaujem neobjavil teraz to prestalo co robit :( :/ a dalsi problem asi sa paci aj mojej spoluziacke lebo ked som jej hovorila ze bol u mna tak jej bolo vidiet na tvari ze je nasrata co robit ???? 2. dalsi pripad je moj kamos pozname sa od mala a mam ho radaa ako kamosa no chcem aby bol aj nieco viac ako kamos mame toho vela spolocneho ked ideme z vonku tak vacsinou ideme spolu lebo byva naproti stale mame pomylene cesty ja idem po jeho a on po mojej strane mam ho rada ale neviem co robit pomozte mi
    publikované: 21.07.2014 02:17:48 | autor: renka (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. :)
    Podľa mňa je niečo z toho pravda :)
    publikované: 01.09.2014 00:02:40 | autor: nwm (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. pomooc
    Ahojte, pomôžete mi mám spolužiaka s ktorým chodím lenže už to neni take aké to bolo a nwm ako mu to mám povedať. A mám este jeden problém kamarát od deravá sa mi páči ale ja jemu nie lebo jemu sa páči iná . Pomôžete mi čo mám robiť?
    publikované: 29.12.2014 19:04:36 | autor: Laura (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. ahoj
    Ahojte ja vas prosim mam pekneho chalana v triede a paci sa mi ale ma dievca co mam robit
    publikované: 12.06.2015 14:17:09 | autor: adriana (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. takto
    PROSIM čITAJTE :
    ja to teda skusim ja som sice ešte na základnej škole ale je velmi pekný a sme aj spolužiaci niekedy ked dostane 1 iba on tak sa na mna podozrivo usmeje alebo ked je hodina prevrati očami alebo ukaže mi na hodiny. Ale celkom neviem že či to znamená pravá laska. Moje spolužiačky niektoré aj hovorili že som mala na lavici jeho kľúče ja som si ich ani tam nevšimla. Potom hovorili že či som sa s jeho mamou spoznala a potom že či som mu bola kapusnicu navariť. A ona sa sama aj učiteľke potom priznala ako mne to nevadilo a učiteľke ked povedala o tích klučoch tak tá sa ešte zasmiala. Mne to neprekáža ale chcem s ním chodiť. Už ked to vie celá trieda. Prednedavno sme spolu ešte sedeli. Potom sme mohli ako chceme ako je jedna lavica vedla mna je on len už vdruhej lavici teda dalšej.
    publikované: 27.11.2015 21:14:33 | autor: Dadka (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. ))
    ))
    publikované: 11.03.2016 19:10:22 | autor: )) (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. Prosim poradte
    Poznam sa s jednym chalanom uz dva roky a tak dlho sa mi aj paci tento rok som mu to povedala a on mi nato ža som pekná ale vztah teraz nechce a neni nan pripraveny myslite si ze by nieco mohlo bit niekedy medzi nami??A pls poradte co mam spravit aby som sa mu zapacila na tolko ze by mi povedal ze so mnou chce chodit???♥♥♥♥♥
    publikované: 05.08.2017 17:07:14 | autor: Kristína (e-mail, web, neautorizovaný)
  54. Prosim poradte časť.2
    A ešte by som chcela dodat ze myslite si ze sa mu pacim ked mi robi naprieky a ked som plakala prisiel za mnou co sa deje??P.S. má 12 a ja 13
    publikované: 05.08.2017 17:10:24 | autor: Kristína (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. Množstvo chýb
    Hlavne si treba uvedomiť ten ad-hoc, ktorý tam máš. Ak niečo spravíš stane sa niečo iné. Nestane. Hlavne po dlhšom čase sa veci radikálne zmenia. Uvidíš.

    Mnohí chlapci a muži myslia dosť dopredu. To nedáš. Jediné čo ti môže darovať vzťah je vzájomné omilostenie jeden druhého.
    publikované: 31.08.2017 12:03:54 | autor: marek (e-mail, web, neautorizovaný)
  56. HelpMe
    Ahoj mohla by si mi prosim poradit.Páči da mi jeden chalan a neviem či sa mu páčim aj ja. V 5.ročníku som mu napisala list ze sa mi páči a také debility ( veľká chyba) a on si zo mna robil srandu.Ale prestal s tým.Od minulého roka na mňa sem tam pozrie aj sa mi pozdravý ale niekedy okolo mna prejde ako keby som bola vzduch.prosím poraďte mi som veľmi zúfala.ďakujem
    publikované: 23.04.2018 15:51:59 | autor: Barča (e-mail, web, neautorizovaný)
  57. HelpMe
    Ahoj mohla by si mi prosim poradit.Páči da mi jeden chalan a neviem či sa mu páčim aj ja. V 5.ročníku som mu napisala list ze sa mi páči a také debility ( veľká chyba) a on si zo mna robil srandu.Ale prestal s tým.Od minulého roka na mňa sem tam pozrie aj sa mi pozdravý ale niekedy okolo mna prejde ako keby som bola vzduch.prosím poraďte mi som veľmi zúfala.ďakujem
    publikované: 29.04.2018 19:00:34 | autor: Barča (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014