kejsi

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Letné tipy pre krásny vzhľad

Leto je skvelým obdobím pre odpočinok, osvieženie a obnovu. Ak si ako väčšina z nás, využívaš pravdepodobne dlhších dní a teplého počasia a bavíš sa s priateľmi, alebo s rodinou. Zatiaľ čo si užívaš horúce letné dni, maj na pamäti, že pre Tvoj krásny vzhľad platia iné pravidlá. Tu je niekoľko rád, ako vyzerať rovnako dobre, ako sa cítiš:


Letná starostlivosť o vlasy

  • Ak tráviš veľa času vonku a chceš svojmu vzhľadu dodať prirodzený vzhľad, skús si do vlasov včesať trocha citrónového džúsu. Slnko Ti tiež zosvetlí pramienky rýchlejšie ako ostatné kadere a Tvoje vlasy získajú príťažlivé prúžky. V porovnaní s melírom vytvoreným v kaderníckom salóne Ti to výjde omnoho lačnejšie.

  • Nezabudni najmenej raz za týždeň ošetriť svoje vlasy kondicionérom, hlavne v období výdatného letného kúpania. Pri častom namáčaní a usychaní sa vlasy vysušujú, strácajú lesk a lámu sa.

  • Ak rada plávaš v bazéne, skús si pod kúpaciu čiapku na vlasy votrieť kondicionér a zabrániť tak poničeniu chlórom či slanou vodou.


Letné tipy pre starostlivosť o pleť

  • Opálená pleť je možno moderná a určite maskuje veľa nedokonalostí, nenechaj svoju pleť kvôli móde smažiť. Stav na kvalitné samoopaľovacie emulzie. Pred aplikáciou nezabudni tvár očistiť od všetkých mŕtvych kožných buniek. Zober si i rukavice, inak získajú Tvoje ruky oranžovú farbu!

  • Ak sa predsa len spáliš, natri kožu výťažkom z Aloe Vera alebo pleťovými prípravkami, ktoré ho obsahujú. Tvoja pokožka sa tak zchladí, ukľudní a skôr sa zhojí. Mojím osobným zlepšovákom je natrieť si tvár na noc zinkovým krémom. Ide o účinný spôsob, ako sa spálenie do rána zbaviť.

  • Nie je nič odpudivejšieho, než pokožka plná malých červených hmyzích bodnutí, takže si nezabudni repelent. Vyskúšaj niektorý z nových prípravkov 2 v 1 – opaľovací krém s repelentom.


Tipy pre letné líčenie

  • Nastav letu sviežu tvár – menej znamená viac! Namiesto silnej podkladovej vrstvy zdôrazni svoju pleť ľahkým ligotavým púdrom. Nechceš predsa vyzerať, ako keď sa na slnku roztekáš.

  • Tesne pod obočie si skús naniesť béžové ligotavé očné tiene, krásne zvýraznia Tvoje oči.

  • Ak si líčiš riasy, použi vodeodolnú riasenku. Nebudeš tak u vody, alebo keď sa spotíš, pripomínať mývala. Nezabudni so sebou zobrať partnera – odličovač očí, inák naozaj skončíš s obávanými tmavými kruhmi pod očami!


Moja rada, ako vyzerať dobre, je jednoduchá: odpočívaj … Leto je pre relaxáciu vynikajúcim obdobím. Leňoš, naberaj sily a užívaj si radovánok s priateľmi a s rodinou


Rôzne | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014