kejsi

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo o vás prezrádza farba vlasov

Vaša prirodzená farba vlasov môže prezrádzať samozrejme len jediné – vaše genetické vybavenie. Zafarbené vlasy sú však otvoreným oknom do duše a prezrádzajú oveľa viac. Nie nadarmo sa totiž hovorí, že ak žena zmení účes, tak túži vymeniť muža. Podobne je to aj s farbou vlasov. Zmenou farby vlasov môžete odhaliť svoje vnútro viac, ako by vám bolo milé.
Vaše duševné rozpoloženie má na výber farby vašich vlasov značný vplyv. Hoci si to ani neuvedomujete, je farba vašich vlasov odrazom vašich túžob, plánov, zámerov, povahy, temperamentu…

Mahagónové, oranžové a červenkasté odtiene si vyberajú osoby veľmi nekonformné, snažiace sa prezentovať svoju nezávislosť na mienke okolia. Tento odtieň volia však práve preto, aby na seba upozornili. Môžu to byť vyslovene spoločenské osoby, ale i zarytí samotári.

Avšak či už stoja na čele nejakej spoločenskej skupiny, alebo zostávajú vždy stáť niekde bokom, vždy sú to osoby, ktoré potrebujú mnoho lásky, pozornosti a zhovievavosti. Bývajú veľmi tvrdohlavé.  Krikom či vyhrážkami u nich nič nedosiahneme. O čo je vo  vlasoch viac žiarivo červených odtieňov, o to vypuklejšie sa prejavujú výrazné charakterové črty plné kontrastov.

Navonok je žena s červenými odtieňmi vo vlasoch  silná, vo vnútri  útlocitná, navonok sebavedomá, vo vnútri plná komplexov. Jej vonkajšia podoba je ale tak majstrovsky prepracovaná, že sa ani jej priateľom takmer nikdy nepodarí úplne odhaliť, čo sa v nej v skutočnosti skrýva.

Svetlý melír, sivé a platinové odtiene pôsobia nenápadne a všedne, avšak čím sú nenápadnejšie, tým je ich majiteľka  vnútorne sebaistejšia a vyrovnanejšia.  Prešla už všetkými možnými štádiami vývoja a našla svoju duševnú harmóniu. Je to žena, ktorá vie, čo chce v živote dosiahnuť a je schopná pre to aj niečo obetovať.

Zrelá osobnosť s vyhranenými názormi, žiadne pochybnosti, len občas trochu smútku z ubiehajúceho času. Napriek tomu sa však staroby nebojí. Každú novú vrásku privíta so stoickým pokojom. Niežeby sa tešila, že nemilosrdný čas na nej zanecháva svoje stopy, len sa nemieni vzrušovať nad vecami, ktoré aj tak nedokáže ovplyvniť. Čerpá zo životných skúseností, vďaka ktorým si je vedomá toho, že starnutnie nie je v živote to najhoršie. Je to silná žena.

S každou ranou osudu sa dokáže odvážne popasovať.  Z takéhoto boja vychádza silnejšia, sebaistejšia, múdrejšia, skúsenejšia a ešte viac pripravená na život, čo by aj hneď bol plný problémov. Či už ju sklame partner, alebo sa v pracovnej sfére nedočká  uznania, ktoré  by  jej právom náležalo, vie sa s  tým rýchlo vyrovnať a jednoducho ísť ďalej. Táto žena vyžaruje pokoj a istotu, a svojou životaschopnosťou prebúdza v ľuďoch okolo seba náklonnosť a dôveru.
 
Tmavé, hnedé až čierne odtiene vlasov
sú charakteristické pre zdanlivo silné ženy, ktoré sa nechcú dať nikým a ničím ovplyvňovať. Odmietajú uznať plynúci čas a rozhodli sa vôbec nestarnúť Túžia byť večne mladé, stále obdivované a úspešné. V skutočnosti však vôbec nie sú také sebaisté, ako by sa to dalo podľa ich sebavedomého vystupovania na prvý pohľad usudzovať.

Čím sú mladšie, tým sú nevyrovnanejšie. Najmä vo vzťahu k opačnému pohlaviu svoje suverénne chovanie značne preháňajú. Stačí málo, aby svojmu vyvolenému podľahli telom i dušou, a stali sa v tomto vzťahu závislé od priazne partnera, a tým aj veľmi zraniteľné.

Ako na potvoru, práve tieto ženy sa vždy zaľubujú do mužov, ktorí ich lásku nie sú ochotní v požadovanej kvalite opätovať. Sklam
 
anie ich nadlho vyradí z plnohodnotného a kvalitného života. Aby sa poučili, nestačí im jedna skúsenosť. V živote sa musia popáliť viackrát, aby zistili, že vzťah z rozumu je pre ne najvhodnejší.

Ak sú v čiernych vlasoch svetlé pramene melíru, je to znak postupného dozrievania. Takejto žene je už veľmi ťažké vnútiť podriadené postavenie. Jej sebaistota je viac skutočná ako hraná. S touto ženou sa neradno zahrávať, pretože by vám to vedela poriadne spočítať.

Svetlé a blond od
 
tiene
- ich nositeľky sú ženy činu. I keď navonok môžu pôsobiť jemne, nežne a zraniteľne. Vedia veľmi dobre utajiť nielen svoje charakterové vlastnosti, ale aj svoje myšlienky. U týchto žien nikdy nevieme, čo sa v ich hlave skutočne odohráva. Väčšinou bývajú uzavreté a nedôverčivé. Rozmýšľajú prísne chladne a logicky dokonale. Ich romantický vzhľad je len kulisa. Skrývajú za ňou veľmi rozumné‚ a úplne neromantické predstavy o živote. Berú život taký, aký je. Bez prikrášľovania a romantických predstáv.

I keď nemajú svoju životnú líniu celkom presne vytýčenú, zhruba vedia, čo by chceli dosiahnuť. Netrvajú na splnení nejakých svojich neuskutočniteľných snov. Sú to pružné dynamické realistky a vedia sa pragmaticky prispôsobiť prichá
 
dzajúcim zmenám. Nie je pre nich problém otočiť sa o 180 stupňov, keď sa presvedčia, že práve toto si od nich situácia vyžaduje.

Málokedy konajú nerozmyslene. Všetko majú na 100% spočítané. Intuícia sa u nich len málokedy dostane k slovu. Neradi nechávajú rozhodnutia na niečo tak neisté, nehmatateľnejšie a nelogické‚ ako je šiesty zmysel. Nedôverujú mu, ale tam, kde ich rozumné úvahy zlyhávajú, tam sú ochotné prenechať mu iniciatívu. Nie je to jediné čomu nedôverujú. Nedôvera je v týchto ženách hlboko zakorenená. Získať si ich dôveru a náklonnosť nie je také ľahké Preto si vážte, ak ste jedným z vyvolených.

 

Somarinky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014